Kategóriák
Kategóriák
Elérhetőség

RUHÁCSKA Webáruház

 Kapcsolat: Szénási Mónika
Telefon: +36 - 20 / 452 - 1070
E-mail: info [kukac] ruhacska.hu
Rajzos fogyasztói tájékoztató

Házhozszállítás

Vásárolj 17.000 Forint felett és mi ingyenesen kiszállítjuk!

Rólunk

Sok szeretettel köszöntök minden kedves látogatót!

 

Családi vállalkozásként indítom webshopunkat, hosszú fárasztó hónapok munkája után tartok most ott, hogy végre meg tudom mutatni mit is sikerült felépítenem.  :)

Három lányom van, Viki 24, Minna 16 és Norka 10 éves.

Eleinte rakosgattam a kinőtt ruhákat, több szekrény, ágyneműtartók voltak tele velük.

Utána rájöttem, hogy ezek a ruhák idővel divatja múlttá válnak, állásukban tönkre mennek, a gyerekeink alkata egyáltalán nem mondható egyformának, továbbá hiába mindhárman téli születésűek ugyanabban az évszakban nem tudták hordani a nagyobb testvér szeretett ruhadarabját.

Ekkor döntöttem úgy, hogy meg kell válnom a kinőtt ruháktól, melyeket először vásárokban kezdtem értékesíteni.

Család, barátok, vásárlók biztatására jutottam el oda, hogy az azóta már nemcsak saját ruhák értékesítését megpróbálom ezen a csatornán is.

 

 

Néhány hasznos információ az áruház böngészéséhez:

 

- Az áruházban új feltöltés napi rendszerességel történik, melyet a Fb Ruhácska oldalán mutatom is folyamatosan.

 

- Ha a keresett termék nem található meg az oldalon, akkor az info@ruhacska.hu email címen vagy a +36204521070-es telefonszámon tudok választ adni, hogy van-e egyáltalán készleten nekünk. Ugyanis rengeteg új termék van, csak idő hiányában nincsenek még feltöltve, de igyekezetem folyamatos.

 

- Az áruházban lehetőség van késleltetett kiszállításra, kizárólag regisztrált vásárlók számára. A rendeléseket ebben az esetben is el kell küldeni. A megrendelt ruhákat viszont nem küldöm el azonnal, hanem még két hét vásárlási lehetőséget tudok biztosítani. Szállítási költséget ebben az esetben természetesen csak egyszer fogok felszámolni. (17.000 Ft feletti rendelésnél egyébként sem számolok fel szállítási költséget) 

 

- Az áruházban lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is, ebben az esetben az első megrendelést kizárólag előreutalás esetén teljesítem.

 

Jó nézelődést kívánok!

Webáruház készítés