Kategóriák
Kategóriák
Elérhetőség

RUHÁCSKA Webáruház

 Kapcsolat: Szénási Mónika
Telefon: +36 - 20 / 452 - 1070
E-mail: info [kukac] ruhacska.hu
Rajzos fogyasztói tájékoztató

Házhozszállítás

Vásárolj 17.000 Forint felett és mi ingyenesen kiszállítjuk!

Rólunk

Sok szeretettel köszöntünk minden kedves látogatót!

 

Családi vállalkozásként indítjuk webshopunkat, hosszú fárasztó hónapok munkája után tartunk most ott, hogy végre meg tudjuk mutatni mit is sikerült felépítenünk úgy, hogy egyikünk sem rendszergazda. :)

Három lányunk van, Viki 20, Minna 12 és Norka 6 éves.

Eleinte rakosgattuk a kinőtt ruhákat, több szekrény, ágyneműtartók voltak tele velük.

Utána rájöttünk, hogy ezek a ruhák idővel divatja múlttá válnak, állásukban tönkre mennek, a gyerekeink alkata egyáltalán nem mondható egyformának, továbbá hiába mindhárman téli születésűek ugyanabban az évszakban nem tudták hordani a nagyobb testvér szeretett ruhadarabját.

Ekkor döntöttünk úgy, hogy meg kell válnunk a kinőtt ruháktól, amiket vásárokban kezdtük értékesíteni.

Család, barátok, vásárlók biztatására jutottunk el oda, hogy az azóta már nemcsak saját ruhák értékesítését megpróbáljuk ezen a csatornán is.

 

 

Néhány hasznos információ áruházunk böngészéséhez:

 

- Áruházunkban új feltöltés az első néhány hónapban napi rendszerességel történik.

 

- Ha a keresett termék nem található meg oldalunkon, akkor az info@ruhacska.hu email címen vagy a +36204521070-es telefonszámon tudok választ adni, hogy van-e egyáltalán készleten nekünk. Ugyanis rengeteg új termékünk van, csak idő hiányában nincsenek még feltöltve, de igyekezetünk folyamatos.

 

- Áruházunkban lehetőség van késleltetett kiszállításra, kizárólag regisztrált vásárlók számára. A rendeléseket ebben az esetben is el kell küldeni. A megrendelt ruhákat viszont nem küldjük el azonnal, hanem még két hét vásárlási lehetőséget tudunk biztosítani. Szállítási költséget ebben az esetben természetesen csak egyszer fogunk felszámolni. (17.000 Ft feletti rendelésnél egyébként sem számolunk fel szállítási költséget) 

 

- Áruházunkban lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is, ebben az esetben az első megrendelést kizárólag előreutalás esetén teljesítjük.

 

Jó nézelődést kívánunk!

Webáruház készítés